Uncategorised

avatar kerakasztal pirosA https://www.facebook.com/groups/erdi.kozeleti.kerekasztal  Facebook csoport szabályzata

 1. Saját mobiltelefonod hangfelvevő funkciójával (gyárilag is telepítenek az okostelefonokra hangrögzítü alkalmazást, de tölthetsz is le magadnak) vedd fel azt, amit szeretnél közölni a hallgatókkal.
 2. Ne aggódj, ha elrontod: tarts egy pici szünetet és mondd fel a mondatot újra. Mi majd kivágjuk a rontott részeket.
 3. Az elkészült hangfájlt oszd meg velünk az alábbi módok egyikével:
  1. vagy töltsd fel Drivera és oszd meg a hangfájlt az erdlako pont podcast kukac gmail pont com felhasználóval,
  2. vagy küldd el nekünk a hangfájlt az erdlako pont podcast kukac gmail pont com címre (ez utóbbi csak pár megás fájlok esetén jó megoldás).
 4. Ha van a hangfájlhoz szöveg, akkor azt is küldd meg, hogy a közzétételben segítségünkre legyen.

A közzététel feltételei:

 1. Csak kulturált és tárgyilagos anyagot teszünk közzé.
 2. A megszólalónak a hanganyagban nem kell bemutatkoznia, de nekünk valódi nevét és elérhetőségét meg kell adnia.
 3. A kapott anyag megvágásának, szerkesztésének jogát fenntartjuk magunknak.

szavazz kampany diosd 3Menj el szavazni, mert már nem mondhatod, hogy nincs kire! Az Érdi Közéleti Kerekasztal felmérése szerint helyben a legesélyesebb ellenzéki jelölt dr. Csőzik László.

 

 

 

szavazz kampany torokbalint 3Menj el szavazni, mert már nem mondhatod, hogy nincs kire! Az Érdi Közéleti Kerekasztal felmérése szerint helyben a legesélyesebb ellenzéki jelölt dr. Csőzik László.

 

 

 

szavazz kampany tarnokon 3Menj el szavazni, mert már nem mondhatod, hogy nincs kire! Az Érdi Közéleti Kerekasztal felmérése szerint helyben a legesélyesebb ellenzéki jelölt dr. Csőzik László.

 

 

 

szavazz kampany soskut 3Menj el szavazni, mert már nem mondhatod, hogy nincs kire! Az Érdi Közéleti Kerekasztal felmérése szerint helyben a legesélyesebb ellenzéki jelölt dr. Csőzik László.

 

 

 

szavazz kampany pusztazamor 3Menj el szavazni, mert már nem mondhatod, hogy nincs kire! Az Érdi Közéleti Kerekasztal felmérése szerint helyben a legesélyesebb ellenzéki jelölt dr. Csőzik László.

 

 

 

Érd város polgármestere és alpolgármestere - nyilván kommunikációs segéderőinek tanácsára - azzal tisztelt meg, hogy a közeledő választási hadjáratra elképzelt zavargók csapatába sorolt be engem is.

Hallottál, láttál valamit, vagy csak gondolataid vannak róla? Megírnád, de nincsen kinek? Mi itt vagyunk és várjuk írásaidat, fotóidat, videóidat!

Érden lakunk, Érden élünk, érdekelnek a város ügyei és a világ, melyben élünk. Szeretünk itt élni, de nem szeretjük, ha hülyének néznek minket. Szeretünk beszélgetni közös dolgainkról és nem vetjük meg a vitát sem. Igen, időnként vitatkozunk. Azzal a szándékkal, hogy megismerjük a másik gondolatát, s azzal a hittel, hogy más is megértse a mi gondolatainkat.

Csatlakoznál? Keress itt minket!

Sajnálattal kellet tudomásul vennünk, hogy a legnépszerűbb tűzgyújtó segédanyag - az azt előállító cég képviselőjének saját nyilatkozata szerint - gyártását beszüntetik.

Érden lakunk, Érden élünk, érdekelnek a város ügyei és a világ, melyben élünk. Szeretünk itt élni, de nem szeretjük, ha hülyének néznek minket.

erdlako lepcsoNégyzetméter-alapú építményadót vezetett be az érdi önkormányzat, mivel eddig sokan szándékosan alábecsülték ingatlanuk értékét - közölte a Pest megyei település alpolgármestere. A szociálisan rászorulók kedvezményt, esetleg mentességet kaphatnak.

Szeretne friss cikkeinkről értesülni? Iratkozzon fel  oldalunkra!

 

Írd meg ide!